Reloaded Norway skal representere Norge i EBC 2020

Den europeiske bandkonkurransen European Blues Challenge (EBC) blir arrangert for 10. gang 17.-18. april 2020 i Zaandam, Nederland. Hvem som skal representere Norge i EBC blir avgjort i fellesskap av de norske medlemmene i European Blues Union. Også denne gangen har vi i Norsk Bluesunion involvert våre medlemmer i utvelgelsen, og Reloaded Norway er valgt ut til å delta! Norsk Bluesunion gratulerer!

Reloaded Norway skal representere Norge i EBC 2020

Den årlige europeiske bluessamlingen, som også inneholder årsmøte i European Blues Union og et bluesmarked, arrangeres i Zaandam, Nederland i 2020. Norge er nå påmeldt i EBC for niende gang. Sist var det GB Blues Express som var våre flotte representanter. Bandet kom på en strålende andreplass.

Kriterier
Det er fra arrangørene satt noen kriterier for bandene som skal delta. Disse finnes på EBUs websider, http://www.europeanbluesunion.com/. Juryen skal kåre en vinner samt 2. og 3.plassering. Juryen vil i utvelgelsen legge vekt på fire kriterier: Originalitet, ferdigheter på instrumentene, vokale kvaliteter og scenepresentasjon.