Landsmøtet i Norsk Bluesunion avlyses

Norsk Bluesunion har med bakgrunn i utviklingen av spredning av Corona besluttet å avlyse landsmøtet. Dette er trist, spesielt for arrangørklubben Jæren Bluesklubb som har lagt ned et stort arbeid for å ønske oss velkommen 27.-29. mars på Bryne, men helse og sikkerhet må gå foran.

Landsmøtet i Norsk Bluesunion avlyses

Dette er en ny situasjon som ingen av oss har vært i før og vi vil komme tilbake med mer informasjon rundt hva som skjer videre rundt avvikling av landsmøtet så snart som mulig. 

NBU følger utviklingen av Korona-viruset nøye. Mange konsert- og festivalarrangører har allerede avlyst sine arrangementer og mange vurderer å gjøre det samme. For mange betyr dette en økonomisk belastning, men helse og sikkerhet må gå foran alt annet.

Vi får spørsmål om solgte billetter til avlyste arrangementer skal refunderes. I utgangspunktet skal de det, men for å begrense det økonomiske tapet, anbefaler vi å tilby publikum muligheten til å bruke billetten på en tilsvarende senere arrangement. Her står det mer informasjon

Når det gjelder tilskudd til arrangementer som blir avlyst som følge av Korona-viruset, har Kulturrådet kommet med melding om at de ikke krever tilskuddet tilbakebetalt. Følg linken her   

Vi må ta hensyn til at de av oss som er forholdsvis friske, kan bære med oss viruset videre til andre som har svekket helse. Vi oppfordrer alle til å følge anbefalinger og pålegg som blir gitt av lokale og nasjonale helsemyndigheter.