Pressemelding: Norsk bluesmiljø forener krefter og arrangerer tidenes første blues-weekend i London med finale i Royal Albert Hall!

Bluesmiljøet i Norge har i mange år vært velorganisert og kan presentere noen av verdens beste utøvere. I den anledning er det på tide å vise oss fram samlet, for å demonstrere bredden og kvaliteten på en del av våre fremste. Helgen 8.-10. november 2019 reiser hundrevis av nordmenn på tur for å støtte våre artister. Prosjektet er et samarbeid mellom Bluesnews, Norsk Bluesunion og Koment AS. Det blir avholdt konserter i Den Norske Sjømannskirke, Subterania og selveste Royal Albert Hall.

Pressemelding: Norsk bluesmiljø forener krefter og arrangerer tidenes første blues-weekend i London med finale i Royal Albert Hall!

Arbeidet med dette prosjektet har pågått i flere år. Å slippe til i Royal Albert Hall er nærmest umulig for norske bluesmusikere, så det er helt naturlig å anse dette som en ”once in a lifetime” for artister og publikum. Det er selvsagt et stort poeng for det norske miljøet å få vist seg frem utenfor landets grenser, og med London på CV`n vil det vekke oppsikt i nye markeder.  

De norske deltagerne har stor geografisk og uttrykksmessig spredning, og kapellmester i Royal Albert Hall, Amund Maarud, er snart klar til å vise verden hva vi kan få til.

Notodden Blues Festival Roadshow vil backe et stjernelag av gjester som opptrer på Subterania.

Artistene har sagt seg villige til å stille opp for sine lokale medier for å fortelle om begivenheten.

Kontaktperson fredag/søndag:

Eric Malling: 480 99 478 eller eric@bluesnews.no

Kontaktperson lørdag:

Bitten Svendsen: 958 28 910 eller post@norskbluesunion.no

Pressebilder/grafisk: post@bluesnews.no

Program fredag 8/11: Den Norske Sjømannskirke

Kjell Inge Brovoll, Jan Erik Moe, Reidar Larsen

Program lørdag 9/11: Subterania

Notodden Blues Festival Roadshow med Reidar Larsen/Arne Skage, Joakim Tinderholt, JT Lauritsen, Eric ” Slim” Zahl, Daniel Eriksen, Hans Bollandsås/Helene Misund, Maldito, Pristine, Marie Kristin Dale. 

Program søndag 10/11: Royal Albert Hall

Amund Maarud, Knut Reiersrud, Kid Andersen, Vidar Busk, Bjørn Berge, Kurt Slevigen, Trudy & Dave, Terje Nordgarden, Tora Dahle Aagård, Tor Einar Bekken, Richard Gjems, Arne Rasmussen, Johnny Augland, Stian Carstensen, Martin Windstad, Henrik Maarud, Rune Endal, Bill Troiani, Petter Marius Gundersen, Hans Friis, Bendik Brænne.

Link til artikkel på Bluesnews.no

Bitten Svendsen

Leder