Påskehilsen fra Norsk Bluesunion

Vi håper det står bra til med dere alle. Det er en rar og surrealistisk verden vi lever i nå om dagen.  Selv om det nå åpnes noe opp fra slutten av april, ser det ut til at vi fortsatt langt unna at det åpnes opp for konserter og festivaler igjen. De fleste har sikkert fått med seg at alle publikumsarrangementer er avlyst frem til 15. juni. 

 

 

Påskehilsen fra Norsk Bluesunion

Regjeringen vil komme med oppdatert informasjon om arrangementer videre utover sommeren, i starten på mai. Vi skulle ønske de hadde kommet med informasjon tidligere. Det er mye planlegging og logistikk bak et arrangement og det ville vært en fordel om situasjonen hadde vært avklart så snart som mulig.

Vi har sendt ut informasjon til dere om både Tono, og hvilke støtteordninger som finnes for de av dere som lider økonomiske tap. Sjekk også den andre saken vi legger ut i dag om støtteordninger som dere kan søke om fra 15. april.

Dere har også fått tilsendt undersøkelser om hvilke konsekvenser korona-utbruddet har for det frivillige musikklivet. Vi oppfordrer dere på det sterkeste til å ta dere tid til å svare på dette; det gir et bilde til myndighetene om hvor stor og viktig rolle vi har både lokalt og nasjonalt.

Nå står påsken for døra og vi håper dere får noen gode og avslappende dager, selv om det må foregå i de samme omgivelsene som vi har oppholdt oss i de siste 4 ukene. Men jo flinkere vi er nå til å følge alle pålegg og anbefalinger, jo raskere kan vi ta tilbake hverdagen vår igjen.

NBU er fortsatt fullt operativ fra hjemmekontor og det er bare å ta kontakt!

God påske!