Norsk Bluesunion med nye nettsider

Etter flere måneders planlegging og arbeid kan Norsk Bluesunion presentere sine nye websider. De blir lansert den samme helgen som Norsk Bluesunion etter planen skulle arrangert sitt landsmøte på Bryne.

Norsk Bluesunion med nye nettsider

Norsk Bluesunion og Bluesnews vil etter å ha fått opp de nye sidene samarbeide i enda større grad om innholdet, om konsertlister, klubboversikt, festivaloversikt o.l. slik at vi sparer oss for dobbeltarbeid. NBU og BNs sider er laget på samme "plattform" og snakker sammen slik at mye av innholdet vil komme opp på begge stedene. 

Under "Historikk" finnes nå en fyldig sak om NBUs historie. I verktøykassa vil vi etterhvert legge inn linker og saker som kan hjelpe dere i deres hverdag.
Vi har konsentrert oss om å få inn de nyeste sakene først. Etter hvert vil saker fra før 2019 legges inn. Ikke minst vil de siste nyhetssakene fra bluesnews.no alltid ligge i høyre marg.

Sidene har flere muligheter enn våre tidligere sider, som f.eks. å vise videoer på lik linje med bilder. Det er en responsiv løsning som er laget med tanke på at fler og fler bruker telefonen i stedet for computere, slik det var tidligere. Sidene er basert på en moderne, high-end webløsning som sikrer oss fleksibilitet, skalerbarhet og mulighet for utvidelse eller videreutvikling ved fremtidige behov. Løsningen er bygget med Microsoft .NET-teknologi og oppgraderes kontinuerlig slik at sidene er kompatible med nye versjoner av operativsystemer og nettlesere.

Dersom dere har tips eller innspill til hva som bør finnes på sidene, ta kontakt med oss.
Vi håper dere liker de nye sidene!

Bitten (NBU-leder) og Sveinung (webmaster)