Norsk Bluesunion inviterer deg i alderen 18-26 år til bandseminar

Norsk Bluesunion inviterer deg i alderen 18-26 år, i samarbeid med blueslinja på USN (Universitetet i Sørøst-Norge) til seminarhelg 9.-11. november på Notodden som inkluderer bandseminar med erfarne veiledere, introkurs til blues og musikkbransjen, innspilling i det legendariske Juke Joint Studio, samt muligheten til å delta på intimkonsert med live streaming over internett.

Norsk Bluesunion inviterer deg i alderen 18-26 år til bandseminar
Seminaret er for deg som elsker å spille blues og kanskje én dag ønsker å leve av musikken. Du vil få et introduksjonskurs til musikkbransjen med verdifulle tips på hvordan du kan utforme en karriereplan som gjør det lettere for deg å nå dine musikalske mål, samt innblikk i støtteordninger, institusjoner og aktører som kan hjelpe deg på veien.
 
Du vil få verdifull tilbakemelding og undervisning på ditt instrument, samt øve på samspill med andre under kyndig veiledning av meritterte musikere fra bluesmiljøet.
 
I løpet av helgen får du mulighet til å være med på innspilling i det legendariske Juke Joint Studio, med verdifullt innblikk i hva en studioproduksjon innebærer. På seminaret vil du bli kjent med andre utøvere på samme nivå, aktører i det norske bluesmiljøet, i tillegg vil det være en arena for å bygge nettverk med andre som har samme interesse og ønsker som deg.
 
Semninardeltakerne vil også få delta på intimkonsert som streames over internett.
 
Veiledere på seminaret er
Morten Omlid, gitar
Erik Harstad, gitar
Bård Gunnar Moe, bass
Henrik Maarud, trommer
 
Pris: Kr 1.000,- som inkluderer mat, hotell og kursavgift.
 
Påmelding:
 
Det er individuell påmelding ( ikke band ) og vi oppfordrer jenter til å søke.
 
Det er plass til kun 15 stk og det er førstemann til mølla som gjelder. Bindende påmelding. 
 
Påmelding gjøres innen 1. november til Ellen Klemp ellenklemp@gmail.com.Tlf. 479 92 210.