LaagenDelta Bluesklubb på Lillehammer gjenstartet

Etter å ha ligget nede noen år er bluesklubben på Lillehammer igjen oppe og går. Klubben har allerede hatt sine første arrangementer på sitt nye konsertsted, BB Lydverket, som har sentral beliggenhet midt i byen. Den 23. november ble det avholdt ekstraordinært årsmøte der det ble valgt nytt styre.

LaagenDelta Bluesklubb på Lillehammer gjenstartet

Klubben forteller at de har planer om å arrangere EftasBlues på lørdager en eller to ganger i måneden, og også noen kveldskonserter. 1. juledag tar de opp igjen tradisjonen som har samlet så mye folk på Lillehammer i "alle" år, nemlig Romjulsbluesen. Da kommer ingen ringere enn Kid Andersen band med Terry Hanck til byen. I tillegg blir det oppvarming med bandene Lost Rhythm og Jelly Roll Men.

Blant initiativtakerne til gjenstartingen av klubben er flere som har vært aktive i klubben tidligere. Som leder er Svein Lystad som også tidligere har ledet LaagenDelta Bluesklubb, valgt. Styret består ellers av Per Andersson (nestleder), Tore Myrheim (booking/teknisk ansvarlig) og styremedlemmene Hans Erik Brostuen, Ellen Stenberg og Frank Ødegården.

Klubben vil fra 2017 igjen være innmeldt i Norsk Bluesunion.