Nord-Norsk mesterskap i Blues

Arrangørene av NNM i blues fikk ikke til å avholde regionalt uttak i år, men de er åpne for demoinnsending for band i regionen.

Årsmøtet i Blues i Nord tildelte NNM 2013 til 4/4 Forum for takt og tone i Mo i Rana. Av gode grunner har klubben sett seg nødt til å si fra seg arrangementet. Etter at dette ble klart har Fauske bluesklubb gjort en kjempeinnsats for å prøve å overta arrangementet på kort varsel. Dessverre måtte klubben på Fauske gi opp dette forsøket. Det finnes rett å slett ikke overnattingskapasitet i juni, fordi turistsesongen da er i full gang.

Styret i Blues i Nord, har behandlet saken, og kommet fram til at det ikke er mulig å arrangere NNM i Blues, slik det har vært gjort i en årrekke. Men styret mener det er viktig at vi er representert med et nordnorsk band. Vi oppfordrer derfor alle aktuelle bluesband i Nord-Norge til å sende inn video- eller lydopptak til Blues i Nord. Styret vil være jury og kåre en vinner blant de innsendte bidragene.

 

Påmelding må inneholde:

- Generelle opplysninger om bandet , tilholdssted og litt om videre planer

- Bandbilde

- Navn og alder på bandmedlemmene

- Kontaktperson med adresse, telefonnr. og e-post

- Demo-cd/dvd eller mp3-filer

 

Bidragene må være oss i hende innen 5. juni. 

 

Mvh.

Blues i Nord

v/Kjell-Olav Ravn, leder

Virak-E6 161

8520 Ankenesstrand

 

Mob.: 909 97 316

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.