Invitasjon til NBUs møteplass i Frederikshavn

Det går rykter om at det er mange nordmenn som reiser over til Frederikshavn og bluesfestivalen der i november. Representanter fra Norsk Bluesunion vil også være tilstede her og vi ønsker å invitere alle tilreisende til en hyggelig stund med mingling, lunsj og god musikk fredag 2. november. Stedet er Freddys bar, et trivelig utested midt i sentrum.

Adressen er Havnegade 9, rett ved Jutlandia Hotel. Lunsjen serveres fra kl 1130. Fra kl. 13 er det konsert med Doug Mc Cloud og Joanna Connor.

Prisen vil være NOK 440,- pr person. Dette inkluderer både mat og musikk. Kursen er høy på danske kroner, og dette er kun selvkost-pris.

Vi må vite på forhånd hvor mange som kommer. Meld dere på via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Bindende påmelding. Betaling via faktura som sendes ut.

Det er skaffet flere alternativer til overnatting. Gå inn på www.bluesheaven.dk, så finner dere mer informasjon der om både festivalen og overnattingssteder.

Vi håper det er mange som vil benytte muligheten og melder seg på til en hyggelig stund i dejlige Danmark.

Og skal du på Blues Heaven Festival i Frederikshavn så kommer du i festivalmodus på Stena Saga på seilasen ned. Sten Line arrangerer Blues Ocean Cruise, og årets Unionsband HM Johnsen samt to andre band fra vest Texmanians og Brandseth/Jordalen Duo (kjent fra Yngve & His Boogie Legs) er klare for cruise og varmer opp publikum på vei til festivalen. Før cruiset er det vorspiel på MS  Bjørvika 100 meter fra Stena Line.