Valgkomitéen i NBU er på jakt etter kandidater til styret

På landsmøtet til Norsk Bluesunion, 11-13. mars 2016, skal det velges et nytt styre for perioden 2016 til 2018. Valgkomiteen er nå i gang med å se etter aktuelle kandidater. Har du forslag til aktuelle kandidater eller ønsker du selv å stille til valg? Da er tiden inne for å melde din interesse.

Innkalling til årsmøte 2014 i Norsk Bluesunion

Norsk Bluesunion inviterer med dette alle bluesklubber og festivaler tilsluttet Norsk Bluesunion til årsmøte og samling i Asker 14-16. mars 2014.

Lokalt vertskap er i år fjorårets Årets Bluesklubb, Asker Bluesklubb. Det er duket for en særs spennende helg med årsmøte, faglig innhold relatert til bluesklubbenes hverdag og utfordringer, konserter og gode muligheter for å knytte nye bekjentskaper.         

Årsmøtet/unionsmøtet 2013

Norsk Bluesunion avholdt sitt landsmøte i Oslo helga 15.-17. mars. Bitten Svendsen ble gjenvalgt som leder for organisasjonen. Det nye styret i NBU består av Kåre Amundsen (Kleive), Rolf Johannessen (Oslo), Mona Johansen (Oslo) og Øystein Ytterbø (Notodden) samt varamedlemmene Susanne Sørensen (Tønsberg) og Svein Terje P. Førland (Stavanger). Årsmøtet samlet ca 65 delegater og observatører fra 25 forskjellige klubber og festivaler.

Unionsmøte

Unionsmøtet er Norsk Blues Unions årlige fagseminar som blir arrangert i oktober. Dette er uten tvil det viktigste møtestedet for norske bluesarrangører. Ikke minst er det sosiale aspektet viktig. Her kan bluesarrangører fra hele landet stifte nye bekjentskap, skape nye netteverk og således styrke egen og andres kompetanse.
 
Livedelen under unionsmøtet ønsker å presentere spennende, norsk blues, gjerne med et lokalt tilsnitt. Ved siden av å være et sosialt og netteverkskapende knutepunkt er unionsmøtet mye mer.
 
Unionsmøtet består av seminarer, viktige arrangørsaker, infotainment og ikke minst årsmøte med valg av nytt styre. På grunn av alt dette er unionsmøtet et viktig verktøy for alle som ønsker å styrke kompetansen og rammevilkårene for norske bluesarrangører og å styrke samarbeidet mellom norske bluesklubber.